Schilderwerken

U wilt uw pand laten schilderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag met al uw schilderwerken, zowel binnen als buiten. Bovendien dragen we kwaliteit hoog in het vaandel en hanteren we steeds de meest recente technieken. Met de juiste materialen en kleuren creëren wij het interieur van uw dromen.

Alles waar u aan denkt binnen en buiten kan geschilderd worden. Muren, plafonds, sierlijsten, deuren, trappen, ramen of vloeren … het kan allemaal.

Buiten is uw gevel is uw visitekaartje, zowel van uw woning als van uw bedrijf. U krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Het is dan ook belangrijk om buiten regelmatig een schilderbeurt te voorzien. Op die manier voorkomt u extra schade en kosten, want zonder onderhoud loopt u het risico dat het hout na verloop van tijd rot wordt, of zelfs dat de gevel erodeert.

Aanbod

Binnenschilderwerk

Muren, plafonds, haarden, vloeren, tegels, ...

Buitenschilderwerk

Gevels, buitenmuren, ramen, luiken, overkappingen, deuren, poorten, tuinhuizen, poolhouses ...

Schilderen van binnenschrijnwerk

Deuren, kasten, trappen, ramen, ...

Gepersonaliseerd schilderwerk

muurschilderingen, Stickers, fotobehang, ...

Plamuren

Plafonds en muren

Sierlijsten

Moluren, rozettes, sierlijsten, lambrisering, ...
VERFIJNDE AFWERKING

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen wij steeds de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken. Bovendien kunnen we tal van speciale verf- en decoratietechnieken toepassen. Eventuele gebreken worden eerst aangepakt alvorens we aan de afwerking beginnen. Wij bieden u een professionele service tot in de kleinste details. Die omvat niet alleen materialen van de beste kwaliteit, maar ook een stipte planning en verzorgd werk tegen een correcte prijs.​

Betrokkenheid

Onze persoonlijke aanpak staat echt centraal. Wij luisteren graag naar wat u zelf wenst. Enkel zo kunnen we voldoen aan uw verwachtingen en realiseren we een perfect eindresultaat. Niet alleen de kwaliteit van het resultaat telt, ook de manier waarop dit tot stand komt is voor ons van groot belang. Wij bieden u een professionele service tot in de kleinste details. Die omvat niet alleen materialen van de beste kwaliteit, maar ook een stipte planning en verzorgd werk tegen een correcte prijs.

TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Wij houden van verzorgd werk. Een grondige voorbereiding is het begin van elk onberispelijk resultaat. Daarom beginnen we graag met alles mooi af te dekken. Ook oneffenheden worden gedicht, naden en kieren worden dichtgekit, we zorgen een mooie aflijning enz. Op die manier verkrijgen we een prima ondergrond die we vervolgens afwerken volgens de regels van de kunst

PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

Wij zorgen steeds voor een stijlvol resultaat, of het nu gaat om een keuken, een badkamer, een volledige woning, een nieuwbouwproject of een professionele ruimte. Wij nemen elk project ter harte en creëren de gepaste sfeer in uw woning, kantoorruimte, appartement, horecazaak of winkel.