Raamdecoratie

Geen volledig afgewerkt interieur zonder aangepaste raamdecoratie. Raamdecoratie is meestal de laatste stap in de afwerking van uw interieur en maakt van uw huis een plek waar het aangenaam thuiskomen is. 

Ook hier zijn er tal van mogelijkheden. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de raamdecoratie die net dat tikkeltje extra geeft aan uw interieur. Wilt u spelen met licht of bent u op zoek naar een beetje privacy? Of misschien wilt u graag een combinatie van beide? Alles kan!

Om tot de gepaste raambekleding te komen, bekijken we samen de mogelijkheden: transparante stoffen met doorkijk, kamerhoge stoffen om naadloos te werken voor uw gordijnen of overgordijnen, printstoffen of mooie effen stoffen die prachtig te combineren zijn met uw gekozen behang. Alle confectie gebeurt bovendien in een Belgisch familiebedrijf met eigen confectie-atelier.

Wat raamdecoratiesystemen betreft, heeft elk systeem zijn eigenheid qua stijl, functionaliteit, lichtdoorlatendheid en verduisteringseffect. Denk daarbij aan rolgordijnen, verticale jaloezieën, horizontale jaloezieën, stijlvolle vouwgordijnen, honingraatplissé en nog veel meer.

Uiteraard steunt elk advies op uw wensen en dromen. Zowel voor advies, opmeting, confectie als plaatsing bent u bij ons aan het juiste adres.