Interieuradvies & - styling

Ons doel is steeds van elk huis een warme thuis te maken. Of van elke werkplek een inspirerende en fijne plek om productief te zijn.
Als interieurstylist help ik graag bij het kiezen van niet enkel de kleuren, maar eveneens van meubilair, raamdecoratie, vloerbekleding, stofkeuze, optimale verlichting… Hierbij gaan we dus een stap verder dan bij een kleuradvies, waarbij enkel de kleuren gekozen worden. We zoeken alle kleuren en materialen bij elkaar, zodat alles op elkaar is afgestemd.

Per ruimte trachten we het interieur te personaliseren. We luisteren dan ook heel nauwkeurig naar wat je als klant wenst te bereiken, waar hou je van, wat is de functie van de ruimte, kijk je veel tv of lees je liever een boek, werk je soms van thuis uit, etc…. Maar er wordt ook geluisterd naar stijlen, welke stijlen spreken je aan: scandinavisch? Bohémien? Landelijk? Urban? Of wil je de Afrikaanse sfeer in huis halen?

Hoe pakken we dit concreet aan?

Inspiratie-advies bij u thuis

mondelinge inspiratie waarbij u vragen kan stellen over de inrichting, de indeling, kleur, verlichting, styling, ...

Interieuradvies Basis

kennismakingsgesprek, moodboard of visualisatie, indelingsplattegrond, kleuradvies, presentatie.

Interieuradvies Compleet:

kennismakingsgesprek, moodboard of visualisatie, indelingsplattegrond, kleur- en materiaaladvies (ook vloer, muren, …) verlichtingsadvies, stijladvies meubels (bestaande en/of nieuwe) en accessoires, raamdecoratie-advies, presentatie.